Dekanımız Prof. Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL'in 30 Ağustos Zafer Bayram Mesajı

Tarih sahnesine çıktığı ilk andan beri bağımsızlığı, sahip olduğu maddi ve manevi değerleri için mücadele eden Türk milletinin 1071 yılında başlayan kutlu yürüyüşü, 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır. Tüm bu süreçte karşılaştığı zorluklara, imkânsızlıklara korkusuzca ve büyük bir kararlılıkla göğüs geren Türk milleti, dünyada emsali olmayan bir kahramanlık destanı yazmış; bu destan ile yurdunu kanının son damlasına kadar koruyacağını dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır.

Bugün, Büyük Zaferin 98. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içindeyiz. Bu duygularla, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadelemizin bütün kahramanlarına, vatanları uğruna gözlerini kırpmadan canlarını defa eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, milletimin ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Prof. Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL

Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi