Fakültemizde Turizm Pazarlamasında Yeni Nesil Uygulamalar Paneli Gerçekleştirilecek

Turizm pazarlamasında yeni nesil uygulamalar Karadeniz Ereğli’de konuşulacak. 19 Şubat Çarşamba günü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi’nde saat 14:00’te başlayacak olan panele konuşmacı olarak turizmci L’ Collection Hotel kurucu ortağı Muhammet Cüntay, Park Inn By ve Radisson Airport Hotel Satış Pazarlama Müdürü Sema Tosyalı, Karnak Travel Satış Pazarlama Direktörü, Easy Travel Kurucu Ortağı Adnan Uzan, Aqua Travel Group Türkiye Bölge Müdürü Birhan Kocamarlı katılacak. Türkiye’de gelecek yıllara yönelik turizm öngörülerinin masaya yatırılacağı konferansta turizmin geleceği ve işletmeciliğin önemi ve sonuçları üzerine fikirler paylaşılacak.