Fakültemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyonu Gerçekleştirildi

Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi'nin 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılışında düzenlediği oryantasyon programı 19 Eylül perşembe günü gerçekleştirildi. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel'in de katılım gösterdiği programa Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasında fakültemizin göstermiş olduğu gelişmelerden memnuniyetini dile getiren Büyükgüzel; evlerinden, şehirlerinden hatta ülkelerinden ayrılan öğrencilerin, artık Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesinin bir parçası olduğunu ve her konuda öğrencilerine sonsuz destek sağlayacaklarını belirtti. Konuşmasının devamında, öğrencilere akademik hayatlarında yol gösterici bilgiler vermenin yanı sıra hem üniversitemizin hem de fakültemizin imkanlarından bahsetti.

Programın ilerleyen kısmında Dekan Yardımcısı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı, Dr. Öğretim Üyesi Fatih Ercan öğrencilere fakülte akademik ve idari yapısını, görev ve sorumluluklarını anlattıktan sonra AKTS, ders alma, danışmanlıklar hakkında da önemli bilgiler verdi.

2019-2020 eğitim öğretim yılında fakültemizi kazanan öğrencilerimizin, öğrenci kulübümüze (KETT) kayıt edilmesi ve öğrenci temsilcisi ile tanışmalarının ardından etkinlik sona erdi.